Kis by Verdonck Veurne

Verdonck Veurne

Lotte en haar zakenpartner David hebben Verdonck laten evolueren tot een succesvolle en bloeiende zaak die al zestien jaar een bekende waarde is in Veurne. Wat ooit nostalgisch was, is nu een koffie-, ontbijt-, brunch- en lunchbar met een vleugje gezondheid, maar vooral met een ‘Keep It Simple’ benadering. We vullen graag jullie buikjes met overheerlijke, gezonde gerechten die laten zien dat lekker eten niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. Onze visie van eenvoud trekken we consequent door.

Chef-kok David heeft zijn ervaring opgedaan in diverse Franse keukens en zal jullie smaakpapillen verwennen met heerlijke sensaties. Laat je bedienen door ons team dat alleen goede vibes verspreidt en geniet, want de Westkust en Veurne hebben iets nieuws te bieden. Ervaar het met al jullie zintuigen door te voelen, te kijken, te luisteren, te ruiken en vooral te proeven… heel bewust.

Met veel liefde,

Lotte & David

Verdonck blijft een magisch sprookje

Er was eens… ergens in de jaren 1950, een man genaamd Pierre Verdonck, die een confiserie startte waar voornamelijk snoepgoed en de beroemde ‘babelutten’ werden gemaakt. Hij genoot van het succes, want al snel breidde het assortiment zich uit naar chocoladeartikelen die tot op de dag van vandaag te vinden zijn in de bekende chocoladewinkel.

Tien jaar later, met de opkomst van het fenomeen ’theesalons’, werden de smaakpapillen nog meer verwend. De ambachtelijke, nostalgische pannenkoeken werden een waar genot om te proeven.

Het beroemde recept van ‘HET VERDONCK IJS’ werd toen ook ontwikkeld, wat resulteerde in buitenlanders die een bezoek aan Verdonck als een absolute must beschouwden. Ondertussen is Veurne het enige overgebleven huis met een grote naam, daar waar het allemaal begon. Generaties dragen nu het prachtige product van al die jaren over aan de jongere generatie. Hoewel nieuwe en trendy trends altijd op de loer liggen, blijven we trouw aan de ‘klassieke waarden’ van de familie Verdonck.

Geniet van het historische sprookje… het is nog lang niet uitverteld!